No-nonsense


Wil je meer mentaal welzijn?

Er is geen crash course natuurlijk, maar er zijn wel een aantal principes die je in de juiste richting sturen. Net zoals een crashdieet niet werkt om een gezond gewicht te behouden, maar de verandering van je levensstijl wel.

Ik geloof in het veranderen van je levensstijl om meer (mentaal) welzijn te krijgen.

Daarvoor ontwikkelde ik PSYLY's RICH-principe dat je krijgt voorgeschoteld in deze no-nonsense cursus die als doel heeft jou meer mentaal welzijn te bezorgen.

PSYLY en LYNN


Ik ben Lynn Jespers, ik ben de oprichtster van PSYLY, Klinisch Psychologe en Psychotherapeute.

Uit die studies (van in totaal 9 jaar) en uit het dagelijks werken met cliënten in mijn eigen praktijk haal ik continu inspiratie en motivatie om samen met hen te zoeken naar een groter psychisch welzijn.

Ik vind het ook erg fijn om te schrijven, en uit die passie ontstonden diverse e-books (die je kan vinden via de webshop), zodat mijn werkwijze ook beschikbaar is voor een groter publiek.
Toegankelijk & professioneel

"De gesprekken met Lynn waren telkens iets om naar uit te kijken. Lynn dringt geen oplossingen op, maar helpt je om ze zelf te vinden. Op een professionele, maar tegelijk zeer toegankelijke manier. En dat heeft mij sterker gemaakt. Dankjewel, Lynn."

03/2020 Open & onbevooroordeeld

“Al van het bij het lezen van Lynn haar omschrijving op de site, voelde ik me erg aangesproken en wist ik dat zij de juiste therapeut zou zijn voor mij. Bij ons eerste gesprek voelde ik dadelijk de klik en voelde ik me ‘thuis’ bij Lynn.  

Ze luistert met een open en onbevooroordeeld oor en heeft me veel inzicht gegeven in wie ik ben en waarom ik de dingen aanpak zoals ik doe of deed. Lynn geeft veel inzichten vanuit verschillende hoeken. Dit maakt het heel interessant en leerrijk. Ik ben heel erg gegroeid door onze gesprekken en de tips die ze me heeft meegegeven doorheen onze sessies.”

11/2019Evenwicht tussen zorg & confrontatie

“Als onzekere jongvolwassene kwam ik bij Lynn terecht. Tijdens de therapieën leerde ik mijn moeilijke jeugd te zien als een moeilijke periode die mij gemaakt heeft tot de persoon die ik ben, een sterke, maar ook heel kwetsbare persoon.

In het dagelijks leven word ik regelmatig geconfronteerd met mijn kwetsbaarheden. In de therapieën bij Lynn ontvang ik een goed evenwicht terug tussen zorg en confrontatie.

06/2020 

Example Curriculum

  Intro
Available in days
days after you enroll
  The no nonsense road to wellbeing
Available in days
days after you enroll
  Outro
Available in days
days after you enroll€34,90

One time purchase

Je betaalt 1 keer en de cursusinhoud is meteen blijvend beschikbaar. Er zijn geen extra kosten.

Wie is Lynn