PSYLY gaat er altijd vanuit dat er terug een evenwicht nodig is tussen voelen, denken en doen. Daarom is de tagline van PSYLY ook ‘Sense. Know. Grow.’ De meeste hulpvragen die we krijgen van cliënten wijzen erop dat er geen balans meer tussen bestaat tussen voelen, denken en doen. Wat dan weer een negatief effect kan hebben op je stressniveau, emotionele balans, energie, relaties, ... 

Daarom werken alle cursussen van PSYLY's Online Welzijnsschool ook volgens drie vertrouwde delen die je in alle korte gidsen en cursussen van PSYLY op één of andere manier terugvindt. Eerst vind je alles wat je volgens mij moet weten (KNOW), daarna alles wat je kan doen (GROW) als gevolg van deze kennis en last but not least de ervaringsgerichte oefeningen (SENSE) die de kennis en de acties verankeren in je hele Zijn zodat het geen tijdelijke oplossing is, maar een way of life wordt.

"De gesprekken met Lynn waren telkens iets om naar uit te kijken. Lynn dringt geen oplossingen op, maar helpt je om ze zelf te vinden. Op een professionele, maar tegelijk zeer toegankelijke manier. En dat heeft mij sterker gemaakt. Dankjewel, Lynn."


Anoniem

03/2020“Al van het bij het lezen van Lynn haar omschrijving op de site, voelde ik me erg aangesproken en wist ik dat zij de juiste therapeut zou zijn voor mij. Bij ons eerste gesprek voelde ik dadelijk de klik en voelde ik me ‘thuis’ bij Lynn.  

Ze luistert met een open en onbevooroordeeld oor en heeft me veel inzicht gegeven in wie ik ben en waarom ik de dingen aanpak zoals ik doe of deed. Lynn geeft veel inzichten vanuit verschillende hoeken. Dit maakt het heel interessant en leerrijk.

Ik ben heel erg gegroeid door onze gesprekken en de tips die ze me heeft meegegeven doorheen onze sessies.”

Anoniem

11/2019